Dutch Cabin Group neemt Van Hamburg Verhuur over

“ Dutch Cabin Group neemt Van Hamburg Verhuur over

 

 

Met de overname maakt Dutch Cabin Group zijn service op het gebied van tijdelijke huisvesting compleet. Van Hamburg Verhuur bouwde de afgelopen 25 jaar een goede reputatie op in de wereld van evenementen en de industrie.

 

Specialist in tijdelijke huisvesting Dutch Cabin uit Klundert neemt zijn branchegenoot Hamburg Verhuur over. Hamburg Verhuur, gevestigd te Oude Tonge, biedt huisvesting voor de korte termijn aan, voor perioden van minder dan een half jaar, bijvoorbeeld voor onderhoudsstops in de industrie en bij tijdelijke evenementen. Dutch Cabin specialiseerde zich vooral in langere perioden. Door de overname zijn zij nu een one-stop shop met alle kennis en ervaring om de complete markt in één keer te kunnen bedienen.

Over Dutch Cabin Group
Dutch Cabin Group, specialist in tijdelijke huisvesting uit Klundert,  startte 25 jaar geleden met het merk Primakabin. Als actieve speler in de markt van verplaatsbare accommodaties breidden zij de laatste jaren uit met  Directbouw, E-Rent, De CabinConcurrent en Smart Cabins

Over Van Hamburg Group
Hamburg Verhuur, gevestigd in Oude – Tongemaakte de afgelopen 25 jaar naam op het gebied van verhuur aan de industrie. Bij onderhoud, renovatie of nieuwbouw, maar vooral bij onderhoudsstop verzorgt Hamburg Verhuur tijdelijke voorzieningen op locatie. Hamburg Verhuur levert sleutelklare tijdelijke voorzieningen op elke gewenste locatie. Daarnaast zijn zij expert in verhuur voor evenementen.

 

Over IMAP Netherlands
IMAP Netherlands (voorheen IMAP DB&S)  met kantoren in Amsterdam en Rotterdam, heeft Verkoper Van Hamburg Verhuur begeleid bij de transactie. IMAP Netherlands biedt opdrachtgevers financieel en strategisch fusie,-overname en corporate finance advies.