Financieringen

U heeft een (strategisch) vraagstuk over bedrijfsfinanciering bent op zoek naar financieringsadvies?

IMAP Netherlands adviseert over (her)financieringsvraagstukken aan bedrijven, management teams en DGA’s. Dankzij onze ervaring begrijpen wij door welke bril een financier naar u en uw bedrijf kijkt. Wij kennen de verschillende financieringsvormen en hun voor- en nadelen.  En adviseren u graag.

Oplossingsgericht
Financiering en herfinanciering zijn vaak een gecompliceerde trajecten.  IMAP Netherlands heeft gespecialiseerde kennis van markten en branches en zorgen voor de juiste vertaalslag tussen onderneming en financieer. Wij zijn een onafhankelijke speler en zijn niet gelieerd aan banken of andere organisaties. Dat geeft u én ons comfortabele en creatieve denkruimte. Onze financiële expertise bestaat uit overnamefinancieringen (inclusief MBI en MBO), her- en groeifinancieringen in uiteenlopende branches, begeleiding bij liquiditeitsspanningen en het adviseren van bedrijven bij het zo snel mogelijk cash vrij maken ten behoeve van het werkkapitaal.

Internationale ambities
Opereert u internationaal? Onze financieel adviseurs helpen u graag met het zakendoen en onderhandelen om uw financiële fundament te leggen en ook te besparen op uw rente- en valutakosten.

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.