Successen

Successen

Onze succesverhalen In de afgelopen jaren leidden wij al meer dan 120 succesvolle fusies en overnames in goede banen. Lees hieronder meer over het hoe en waarom van een aantal geslaagde transacties en/of bekijk reacties van onze klanten.

IMAP Netherlands begeleidde De Schakel Autogroep bij de koop van Vink & Evag Autobedrijven.

Klant 

De Schakel Autogroep bestaat uit Ford Utrecht, Ford Schakel, Albatros Assurantiën en een Shell tankstation. De Schakel Autogroep biedt een uitgebreid dienstenpakket bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto’s, maar ook bij onderhoud en reparatie.

Vraag
De Schakel Autogroep wilde haar businessactiviteiten uitbouwen met als doel het bereiken van synergievoordelen. IMAP Netherlands zocht samen met hen naar een goede partij, die aansloot bij de wensen en behoeften van De Schakel Autogroep.

Resultaat
In dit traject heeft ons team naar de haalbaarheid en (synergie)voordelen. Door kritisch mee te denken met de klant is, in de laatste fase van de onderhandelingen, de brug geslagen tussen koper en verkoper. Daarnaast zijn de mogelijke optimalisaties van de bedrijfsvoering uitgewerkt in een adviesrapport.

Quote
“ quote klant” [meteen doorlinken naar testimonials]