Testimonials

Ir H.J. Schoorlemmer – Mistras International

IMAP Netherlands heeft ons begeleid bij de acquisitie van de Kramer Freher Advies groep. Praktische adviezen en goede dagelijkse begeleiding. Opvallend waren verder de goede inleving in de situatie en de uitstekende voortgangsbewaking. Kortom een prima samenwerking!”

Nol Koster – Arbo Support Holland

Arbo-support Holland B.V., waarvan ik 18 jaar directeur grootaandeelhouder ben geweest, is met behulp van IMAP Netherlands verkocht. Onder leiding van een tweetal adviseurs van IMAP Netherlands is het verkooptraject in ongeveer 1 jaar uitgevoerd. Dit naar volle tevredenheid van de aandeelhouders. Ik heb IMAP Netherlands ervaren als een zeer deskundige professionele organisatie. Gedurende het gehele traject (van de waardeanalyse, het opstellen van het informatiememorandum, het vinden van een koper, de onderhandelingen tot en met de verkoop en de nazorg) zijn we op een zeer goede wijze door IMAP Netherlands begeleid. Tevens was de sfeer tijdens het traject vriendschappelijk.”

Andre Houtschild – Houtschild Internationale Boekhandel

Houtschild moet één van de eerste klanten van IMAP Netherlands zijn geweest voor wie een succesvolle overname gerealiseerd werd. Dat kwam niet in de laatste plaats door het geweldige prospectus dat jullie bedrijf maakten en waardoor ik zelf nog ging twijfelen of het wel zo verstandig was om te verkopen. Ik was onder de indruk van jullie kennis van zaken, jeugdig elan en persoonlijke benadering. Na mijn aarzeling of verkoop wel nodig was, werd ik subtiel herinnerd aan mijn leeftijd, de carrièrekansen van het MT en vooral die van de directrice bij de overnemende partij. Daarna ging IMAP Netherlands voortvarend aan de slag om, uiteindelijk na ruim een half jaar, tot een deal te komen waar ik nog steeds van geniet. Ik wens jullie nog vele succesvolle bemiddelingen toe!”

Jan Blonk – Van Nieuwpoort Groep

De Van Nieuwpoort Groep heeft een grote reorganisatie doorgevoerd. De meeste decentrale administraties zijn samengebracht in een Financial Shared Service Center in Gouda. Een proces wat veel tijd en inspanning heeft gekost. De ervaring en kennis om vervolgens de administratieve processen te stroomlijnen en te optimaliseren kwamen we net te kort. Al snel vonden wij in IMAP Netherlands een partner om de perfectionering ter hand te nemen. Tussen de adviseur van IMAP Netherlands en de organisatie klikte het goed. Software as Basware (digitale inkoopfacturen afhandeling) werd met succes geïmplementeerd, waardoor een forse bezuiniging is gerealiseerd. Daarnaast bleek de adviseur een welkome en gewaardeerde partner om mee te sparren op vele terreinen, waaronder corporate finance vraagstukken. Het netwerk van IMAP Netherlands heeft ook samenwerking gebracht met andere gespecialiseerde dienstverleners. Onze ervaring is dat IMAP Netherlands hoge kwaliteit levert op een breed terrein, waarbij de mens het verschil maakt.”

Alex Schakel – Schakel Auto Groep

Ik ben met IMAP Netherlands in contact gekomen door met een goede relatie van ons beiden deel te nemen aan de jaarlijkse zeildag van deze enthousiaste club professionals op de Kralingse Plas. Het was de start van een prima samenwerking met uitstekende resultaten waaraan ik enorm veel plezier beleef. Korte lijnen en praktische adviezen. Ga zo door!”

John de Boer – Brinkman

IMAP Netherlands heeft Brinkman geadviseerd met betrekking tot het maken van strategische keuzes voor waardebehoud en waardecreatie van het aandelenbezit. Als gevolg hiervan zijn duidelijke lijnen en doelstellingen uitgezet hoe de komende jaren de ondernemingsgroep zal worden gerevitaliseerd en de transitie zal maken naar nieuwe groeimarkten. Zij doen dat met als thema: ‘Groei met Krimp’. Zij acteren professioneel, slim en intelligent op velerlei gebied.”

Willem Ledeboer – ProDelta

IMAP Netherlands is a very hands-on and knowledgeable firm that surprises with their international network. The advise we have been given was always spot on and to the point. They make your deal a personal and professional matter and that is what we were looking for.”