Werken bij IMAP Netherlands

Werken bij IMAP Netherlands

Wij leggen de lat hoog!
IMAP Netherlands is een middelgroot adviesbureau op het gebied van fusies en overnames, financieringen waarderingen en business excellence.

Ons team bestaat uit bevlogen, gedreven slimme mensen. We zijn ondernemers voor ondernemers. En zo voelt dat ook. We werken vaak voor mooie (familie)bedrijven. Organisaties die op zoek zijn naar richting, advies of structuur in hun bedrijfsmatige en/of financiële processen. Wij mogen hen die handvatten geven en leveren hoge kwaliteit op een breed terrein. Waarbij de mens het verschil maakt. Wij halen eruit wat er in zit: ‘Making quality a reality’ noemen we dat.

Passie
Het beste resultaat behaal je niet door altijd het makkelijkste pad te bewandelen. Onze medewerkers krijgen daarom veel eigen verantwoordelijkheid. Van daaruit zoeken wij naar mogelijkheden en gaan daarbij de uitdaging aan met complexe zaken en obstakels. Daar liggen vaak kansen. En daar zit ook onze passie. We willen ergens voor gaan, samen met de klant.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Met jong talent en ambitieuze professionals gaan wij graag in gesprek. Stuur ons gerust een e-mail waarom wij niet om je bevlogenheid en expertise heen kunnen. Bekijk ook ons actuele aanbod van vacatures of stages/traineeships.