M&A aan de Maas

M&A aan de Maas
M&A aan de Maas is een Rotterdams initiatief om de “M&A industrie” in Rotterdam te promoten en nog beter op de kaart te zetten. Wij willen dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast wil M&A aan de Maas een bijdrage kunnen leveren aan de city marketing van de stad Rotterdam als vestigingsplaats voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de 
regio.

M&A aan de Maas richt zich tot M&A professionals werkzaam in fusies en overnames, corporate finance en private equity in Rotterdam en omstreken. Daaronder worden uitdrukkelijk begrepen, adviseurs, juristen, bankiers etc.

Daarnaast wil M&A aan de Maas uitdrukkelijk ook de afnemers en opdrachtgevers van deze diensten bij het initiatief betrekken, dus de bedrijven, investeerders, instellingen, overheden enz. die te maken hebben fusies en overnames. M&A aan de Maas hoopt met dit initiatief een community te bieden waar deze opdrachtgevers niet alleen met de professionals, maar ook met elkaar kunnen kennismaken en netwerken.

Het initiatief van M&A aan de Maas is genomen door Rabobank, ING Bank, Ploum Lodder Princen, Dijkstra Voermans, IMAP Netherlands en DRV Corporate Finnace. Wij willen graag de groep uitbreiden en de gehele ‘industrie’ bij dit initiatief betrekken.

Voor meer informatie zie www.maadmaas.nl.