Balthazar den Breems

Balthazar den Breems

“Service en kwaliteit zijn mij op het lijf geschreven. Het ontzorgen van klanten is een basisbehoefte, meegekregen vanuit mijn achtergrond in leisure. En op deze belangrijke momenten altijd kwaliteit leveren”.

Partner en medeoprichter

bdenbreems@imap.nl

Vanaf 1993 heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in dienst van Unigro (Laurus) met het begeleiden van overnames en fusies van supermarkten. Die expertise heb ik voortgezet bij Bruna. In een jaar of drie zijn ongeveer 100 nieuwe Bruna winkels geopend. Vervolgens kreeg ik bij KPMG Corporate Finance te maken met meer ingewikkelde overnames en bedrijfsopvolgingen in diverse sectoren. De marktfocus betrof de ‘middenmarkt’, bedrijven tot 200 werknemers en transactiewaardes tot 20 miljoen euro, met een Directeur Grootaandeelhouder (DGA). Op 1 april 2005 heb ik met oud-KPMG collega en goede vriend Remco Schouten IMAP Netherlands opgericht.

Professionele ervaring
U kunt mij het beste inzetten voor bedrijfsopvolging-, koop- en verkoop in diverse sectoren en bedrijfskundig advies voor DGA’s, Verder kunt u me bellen voor het geven van trainingen: ‘Kopen en verkopen van ondernemingen in de praktijk’ (voor ondernemers, accountmanagers van banken, accountants, functionarissen bij brancheverenigingen).

In mijn vrije tijd kunt u me vinden op het hockeyveld, op de fiets of met mijn gezin in een bootje op de Rottemeren. En in de winter op de latten in Oostenrijk.