Cees van Vliet

Cees van Vliet

“Denk in oplossingen in plaats van problemen! Luisteren naar de klant en dit vertalen naar het beste advies en oplossing.”

Associate Director

cvanvliet@imap.nl

In 2002 trad ik in dienst bij Rabobank Vecht en Plassen (regio Maarssen). Daar hield ik me onder andere met financieringsaanvragen en betalingsverkeer van MKB-ondernemers bezig. Na bijna drie jaar ben ik overgestapt naar Rabobank Schouwen-Duiveland als (Intern) Accountmanager Zakelijke Relaties met de focus op ondernemingen met een omzet tot circa 25 miljoen euro en ongeveer 150 medewerkers. Na bijna 6 jaar Rabobank wilde ik me verder specialiseren op het gebied van bedrijfsovernames. Daarom heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar IMAP Netherlands.

Professionele ervaring
Ik heb ruime ervaring met de begeleiding bij koop- en verkooptrajecten (nationaal en internationaal) en MBO’s, waarderingen van ondernemingen en projecten, het opstellen en begeleiden van (bancaire) financieringsaanvragen en het opstellen van businessplannen. Op het gebied van financieringen kunt u me bellen voor financiering van bedrijfsovernames, kredietanalyse en het opstellen van financieringsaanvragen, beoordeling van ondernemingsplannen en in kaart brengen van financieringsbehoeften, in kaart brengen van treasurybehoeften en begeleiding en ondersteuning van financieringstrajecten.

In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en verricht ik lokaal jeugdwerk.