Frank Ruijgrok

Frank Ruijgrok

“Draai er niet omheen en zeg waar het op staat! Zo weten alle betrokken partijen waar ze aan toe zijn.”

Associate director

fruijgrok@imap.nl.nl

Mijn carrière begon ik bij KPMG Accountants als controlerend accountant. Na ruim 6 jaar ben ik binnen KPMG overgestapt naar een adviesafdeling voor bedrijven in het middenmarkt segment. Dit advies liep uiteen van het maken van ondernemings- en financieringsplannen, het uitvoeren van due dilligence onderzoek tot het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. In de tijd heb ik me steeds verder gespecialiseerd in het begeleiden van koop- en verkoopprocessen en ben ik gaan werken bij KPMG Corporate Finance. Na een dienstverband van ruim 13 jaar heb ik me in september 2006 aangesloten bij IMAP Netherlands.

Professionele ervaring
Ik heb ruime ervaring met koop- en verkoop in diverse sectoren, waardeanalyses (registered valuator) in het kader van koop- en verkoopprocessen, waardeanalyses in belang van opvolging familie of juridische herstructureringen, bedrijfskundig advies voor DGA’s, due diligence onderzoeken en inbrengverklaringen.
U kunt me ook inzetten voor het geven van trainingen ‘Kopen en verkopen van ondernemingen in de praktijk’ (voor ondernemers, accountmanagers van banken, accountants, functionarissen bij brancheverenigingen).

In mijn vrije tijd loop ik hard, klus ik graag en geniet ik van etentjes met vrienden onder het genot van een mooi glas wijn.