May Wu

May Wu

“Eerst onderzoeken om te begrijpen, dan worden begrepen. Ik geloof dat ‘begrip’ een essentiële vaardigheid is voor iedere adviseur. Een eerste stap om de behoeften van onze klanten te doorgronden en ze verder te helpen.”

Consultant

mwu@imap.nl

Sinds December 2010 maak ik deel uit van de China Desk en het M&A team van IMAP Netherlands. Ik ben afgestudeerd aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en heb daar mijn Master of Science diploma behaald. Hiervoor heb ik mijn Bachelor diploma in Accounting behaald aan University of International Business and Economics in Beijing, China. Ik ben gelieerd aan de ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Tijdens mijn bachelor studie heb ik bij DB Schenker en China Construction Bank gewerkt. Ik heb veel geleerd van mijn werkervaring met buitenlandse bedrijven in China en de ontwikkeling van Chinese bedrijven in de wereldmarkt. Mijn interesse in de internationale financiële industrie in combinatie met een professionele werkomgeving en bekwame collega’s zijn voor mij de reden geweest om bij IMAP Netherlands te werken.

Ik werk aan verschillende opdrachten voor zowel Chinese als Nederlandse bedrijven en adviseer klanten op het gebied van acquisitie, verkoop en strategische samenwerkingen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en maak ik gerechten klaar van verschillende keukens. Ik speel piano sinds ik 4 was en beoefen het nog steeds. Zingen is ook één van mijn hobby’s en zat ik vroeger bij het universiteitskoor.