Remco Schouten

Remco Schouten

“Wijsheid blijkt niet uit het geven van het juiste antwoord, maar het stellen van de juiste vraag!”

Partner en medeoprichter

rschouten@imap.nl

In 1991 startte ik na mijn studie bedrijfseconomie als controller en quality assurance manager bij de SGS Nederland Groep, onderdeel van een Zwitserse multinational. Begin 1998 heb ik de overstap gemaakt naar KPMG Management Consultants, waar ik diverse relaties adviseerde bij management-, corporate finance en organisatievraagstukken. Daarna ben ik 2 jaar partner geweest bij Justion Adviesgroep om vervolgens als zelfstandig corporate finance adviseur en interim manager bij grote organisaties, waaronder DTO en Philips Semiconductors (NXP), mooie complexe opdrachten te hebben uitgevoerd. Op 1 april 2005 ben ik samen met oud-collega en goede vriend Balthazar den Breems IMAP Netherlands gestart.

Professionele ervaring
U kunt mij het beste inzetten voor de begeleiding bij koop- en verkooptrajecten, fusies, MBO’s en MBI’s, het ophalen van kapitaal bij participatiemaatschappijen en private equity, opvolgingsproblematiek bij familiebedrijven en outsourcing.
In het voortraject ondersteun ik u graag bij het verkoop klaar maken van uw onderneming, strategieontwikkeling, verandermanagement en reorganisaties.

In mijn vrije tijd kunt u me vinden op het hockeyveld, de golfbaan, de piste of een mooie plek op onze aardbol.