Willem op de Hoek

Willem op de Hoek

“Een goede adviseur koestert de relatie met zijn of haar opdrachtgever.  Regelmatige updates en een transparante werkwijze leiden tot realistische verwachtingen en geven de klant het gevoel in de ‘driver’s seat’ te zitten. Een goede samenwerking geeft de grootste kans op buitengewone resultaten”

Consultant

wopdehoek@imap.nl

In mijn afstudeeronderzoek analyseerde ik fusies en overnames in de financiële sector in Azië. Verder heb ik tijdens mijn studie onder andere ervaring opgedaan als Business Analyst in de vorm van stages in binnen- en buitenland. In 2010 sloot ik mijn MSc Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam Cum Laude af. Mijn interesse in fusies en overnames was inmiddels gewekt en in 2010 ging ik als consultant aan de slag bij CDI Global, een advieskantoor in fusies en overnames in het middensegment. Hier ben ik betrokken geweest bij meerdere fusie- en overnametrajecten in diverse sectoren aan zowel de aankoop- als de verkoopzijde.

In 2012 ben ik overgestapt naar IMAP Netherlands, het wereldwijd leidende netwerk van onafhankelijke fusie- en overnameadviseurs in het middensegment van de markt. Binnen IMAP Netherlands heerst een intensieve samenwerking met partners van alle uithoeken in de wereld wat vaak leidt tot razend interessante projecten en verrijkende uitwisselingen van kennis en kunde. Ik geniet van de interessante bijeenkomsten en bouw tegelijkertijd een internationaal netwerk van collega’s op, van consultant tot partner. Sinds mijn overstap ben ik betrokken geweest bij meerdere transacties in diverse sectoren.